One of the most ambitious and pricey new developments to land on St. Maarten is the Porto Cupecoy , a marina, condo, retail and restaurant complex built by Orient Express Hotels. Everything is immaculate, like the neatly arranged beach tables with umbrellas, and the carefully manicured landscaping. The same goes for its restaurants. Maximo Cafe (Porto Cupecoy; 599-554-0333), a seafood-heavy French restaurant, is gaining a reputation as one of the island’s top spots. Pastas include tagliatelle with scallops ($22); main courses include a filet of turbot with a riesling sauce ($55).
Traduction:
Un des nouveaux projets les plus ambitieux et onéreux pour demeurer sur st. Maarten est la Marina Porto Cupecoy. Tout est immaculé, comme les sets de tables dans l’esprit plage, soigneusement arrangés avec les parasols et l’aménagement paysager. Il en va de même pour ses restaurants : Maximo Café (Porto Cupecoy; 599-554-0333), un des poids lourds des restaurants français, qui gagne sa réputation d’un des meilleurs spots de l’île. La carte des pâtes inclue les Tagliatelles aux coquilles Saint-Jacques (22 $); et le menu inclue le Filet de turbot avec une sauce de riesling (55 $).
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